HTML

Kockasajt

Vélemények, hülyeségek, képek... vagyis minden, ami egy blogra kell! ;)

Friss topikok

  • Carson: Jaja, gondolom... Álmodjál még szépeket! XD (2008.04.18. 21:27) Ájájj......
  • Carson: pff... nah megint az ego :P de csak azért a te érdemed, mert folyton emiatt rinyálsz XD és nem is ... (2008.04.12. 18:41) Taps, Taps, Taps... XD

Linkblog

Archívum

Vélemény és ajánló - Pretty.Odd.

2008.04.12. 18:27 :: Carson

A közelmúltban (március 25.) megjelent a várva várt legújabb Panic at the Disco CD. Az új album talán mondhatjuk, hogy A Fever You Can't Sweat Out című lemezüket is felülmúlta.

A CD-n helyett kapott 15 darab teljesen új, és megkockáztatom: merőben más dal. Első hallásra furcsálltam, hisz a zenei világára azt mondanám, hogy egyfajta régebbi stílust képvisel, ill. képviseltet. Hegedűkkel, akusztikus gitárokkal vagy magával a country stílussal teszik egyedivé albumukat.

A lemezen ismét feledhetetlen élményt ad Brendon különleges hangja. Sőt mi több! Ryan Ross rajongóknak sincs okuk panaszra, hisz kedvencük is több vokálhoz jut. Ám hogy őszinte legyek, szerintem itt kiderül, hogy Ryannek hamis a hangja... Bocsi emberkék...

Személy szerint imádom az albumot és hát lettek is róla kedvenceim. =) Bár az egész CD-t mindig végighallgatom, az abszolút favoritok a That Green Gentleman, a Pas De Cheval... Nah, jó... Képtelen vagyok választani, mert mindegyiket imádom és Brendon hangja mindehol nagyszerű és fantasztikus! (L) Remélem még sok ilyen jó albummal gazdagítanak minket. =)

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény ajánló cd disco the panic at pretty odd

A bejegyzés trackback címe:

https://kockasajt.blog.hu/api/trackback/id/tr49422774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása